Количка хидравлична LIFTER S.r.I HX10E 540

Print
Количка Хидравлична

Продажна цена
20170315_152221
20170315_152229
20170315_152243
Описание

Описание:

Марка: LIFTER S.r.I. 

Модел:HX10E 540

Година на производство: 2009

12V