самоходни машини

Самоходни машини

Ножични лифт JLG 500 RTC

Ножични лифт JLG 500 RTC

Продажна цена: 19500,00 лв

Ножични лифт S131D16 4X4

Ножични лифт German standard lift: S131D16.4X4PS

Продажна цена: 8500,00 лв